Niemi® Tapahtumapalvelut

Tapahtumapalveluiden asiantuntijana tarjoamme tapahtumajärjestäjille ja näytteilleasettajille kaikki tapahtumiin ja messuihin liittyvät logistiset palvelut. Saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut kuljetuksista ja varastoinneista aina henkilö- ja nostopalveluihin.


Tapahtuman rakentamis- ja purkupalvelut

Oletko järjestämässä messuja tai tapahtumaa? Tapahtumapalvelumme ovat apunasi tapahtuman joka käänteessä, oli kyse sitten messu- ja tapahtumarakentamisesta, toimitusten koordinointi- ja huolintapalveluista tai apukäsistä osastollesi. Lue lisää

Tapahtumien asiantuntija

Olemme tapahtumapalveluiden palveleva asiantuntija, jolta saat kaikki tapahtumiin ja messuihin liittyvät palvelut: perinteisistä messuhuolinnan kuljetuksista ja varastoinneista aina räätälöityihin henkilö- ja nosto- sekä pystytyspalveluihin. Olemme Messukeskuksen virallinen kumppani. Pääpalvelupisteemme sijaitsee Helsingin Pasilassa. Tarvittaessa olemme siellä missä hyvää ja asiantuntevaa palvelua tarvitsetkin.

Räätälöimme asiakaskohtaisesti palvelun sisällön ja laajuuden. Olemme toteuttamassa vuosittain yli 100 tapahtumaa. Voit asiantuntevalla avullamme, yhden kumppanin kautta, ottaa koko tapahtuman haltuun!


Esimerkkejä palveluistamme:

  • Tapahtuma- ja messurakentaminen
  • Matottaminen
  • Osastojen mittaus ja kalustaminen
  • Tapahtumiin liittyvät nosto- ja trukkipalvelut
  • Toimitusten koordinointi
  • Tapahtumanaikaiset tukipalvelut, esim. varastojen täydennykset
  • Huolintapalvelut ja tullauspalvelut eri puolille maailmaa

Palvelut tapahtumapaikalla

Tapahtuman aikana saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut kuljetuksista henkilöpalveluihin. Lue lisää

Räätälöityä palvelua tapahtumiin

Varastointi- ja henkilöpalvelut

Varastoimme pakkaustarvikkeet, tyhjät laatikot, esitteet ja tuotteet tapahtumissa. Toimitamme jaettavat ja myytävät tuotteet osastoille sopimuksen mukaan. Halutessasi täydennämme esimerkiksi esitetelineet tai kylmäaltaat. Monitaitoinen henkilökuntamme avustaa osastoilla erilaisissa tehtävissä, kuten jakaen tuotteita, täyttäen ilmapalloja ja niin edelleen tarpeiden mukaan.


Avaimet käteen -osastosopimus näytteilleasettajille

Somistamme osaston valmiiksi ja asettelemme messu- tai tapahtumasomisteet ja -tavarat paikoilleen toiveiden mukaisesti. Näytteilleasettaja voi saapua valmiille osastolle ja käyttää aikansa varsinaiseen esittelytyöhön. Tapahtuman päätyttyä pakkaamme somisteet ja tarvikkeet lähtökuntoon kuljetusta varten. Tarvittaessa autamme osaston ylläpito- ja muissa avustavissa tehtävissä sekä järjestämme kuljetukseen tapahtumaan ja tapahtumasta.


Toteuttamiamme tapahtumia

Vuosien saatossa olemme saaneet olla mukana järjestämässä monia Suomessa järjestettyjä tapahtumia. Lue lisää

Tapahtumapalvelut logot 2015


Niemellä on vahva kokemus tapahtumista, joissa olemme hoitaneet erilaisia kuljetus-, asennus- ja rakentamistehtäviä, kuten esimerkiksi lehdistökeskusten ja VIP-tilojen rakentaminen. Olemme vastanneet myös esimerkiksi kaluste-, tv- ja tietokoneasennuksista sekä joukkueiden varustekuljetuksista.


Kiinnostuitko palvelusta? Kerromme mielellämme lisää!

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä